Pored dobre zabave koje Vam AIR FEST i ovoga puta nudi, kao i prošle godine prikupljaćemo sredstva za lečenje našeg mladog sugrađanina Dušana Jakšića.

SLADOLED

Kompanija Froneri Adriatic d.o.o. u danima pred, za vreme i posle festivala obezbedila je dovoljne količine Nestle sladoleda koji je potpuno besplatan uz jedna mali uslov. U Zabranu “Kod Tri Lepe” biće postavljeni frižideri sa ovim čarobnim slatkišem i pored svakog od njih biće postavljene kutije za donacije. Kada budete želeli da se osvežite i zasladite, ubacite novca koliko možete i tako pomognite Dušanovo lečenje.

DUŠAN JAKŠIĆ

Dusan Jakšić je dete iz Obrenovca koje se po treci put bori sa kancerom. Treća je godina veterinarske škole u Obrenovcu i odličan je učenik. Želja mu je da sutra upiše medicinu kako bi i on mogao da leči i pomaže drugima. Da bi Dušan ostvario svoj san potrebni smo mu mi kao podrška u ostvarivanju ovog cilja.

U trenutku kada ovo pišemo, od potrebnih 83.550.000,00 dinara, do sada je prikupljeno 67.282.730,00 dinara. Dakle, do konačnog cilja nas deli malo više od 16 miliona dinara. Možemo to.

I dok ovo čitate, nije teško da pošaljete nekoliko SMS poruka 775 na 3030 ili upiši “Dušan Jakšić” na 3800.

Da Dušan pobedi!

Froneri Adriatic d.o.o.

  • Froneri je kompanija rasprostranjena širom sveta koja posluje u 20 zemalja.
  • Froneri nudi širok spektar proizvoda, od mlečnog sladoleda do sladoleda na bazi vode, sorbeta i organskog sladoleda, dostupnih u čašama, štapićima, kornetima i dr.
  • Froneri nije samo biznis koji drži snažne brendove, već je neosporni svetski broj 1 u sferi trgovinskih marki.
  • Froneri je dugogodišnji licencirani partner vodećih kompanija kao što su Nestle i Mondelez.
  • Froneri ima preko 10 000 zaposlenih širom sveta, koji dele zajedničke vrednosti, težeći ka savršenstvu i efikasnosti.

Jedinstveni poslovni model kompanije Froneri omogućava svim kupcima, koji traže različite vrste sladoleda, da mogu da ih nabave na jednom mestu, bez obzira gde se u svetu nalaze.

Vaš Air Fest

Leave a Reply

Your email address will not be published.